رفتن به نوشته‌ها

دلایل شکرک زدن مربا :

  • اگر ترشی مربا کم باشد مربا شکرک می زند.
  • اگر شربت مربا به غلظت کافی نرسد نیز مربا شکرک خواهد زد.
  • زمانی که مربا زیاد بجوشد و شربت تبخیر شود مربا شکرک می زند.
  • یک نکته ی مهم در رابطه با مربای بالنگ :

بعد از پخت مربا آن را به مدت ۲۴ ساعت بگذارید بماند سپس اگر دیدید که روی مربا آب بود به مدت ۱۰دقیقه بگذارید تا مربا روی حرارت بجوشد و آب آن تبخیر شود.

برای خوش طعم تر شدن این مربا می توان به آن خلال پسته، خلال بادام هم اضافه کرد.

راه هایی برای شکرک نزدن مربا :

  • برخی افراد برای گرفتن تلخی مربا شکر بیشتری به آن اضافه می کنند اما اگر میزان شکر و میوه یکسان نباشد مربا بعد از خنک شدن شکرک می زند.
  • برای این که تلخی بالنگ گرفته شود باید مدت زیادی در آب بماند. به همین دلیل آب زیادی در داخل بالنگ می ماند و موجب کپک زدن آن خواهد شد.

برای رفع این مشکل حتما بالنگ ها را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.

در هنگام پخت مربا هم اجازه دهید تا میوه ها درون شربت بجوشند تا آب اضافی آن ها بخار شود.

  • مهم ترین روش برای کپک نزدن مربا این است که بعد از این که مربا خنک شد آن را داخل شیشه بریزید و درب آن را محکم بگذارید سپس به مدت نیم یا یک ساعت داخل آبجوش بگذارید بعد بگذارید تا در دمای آشپزخانه خنک شود و در جای خنک نگهداری کنید.
  • در هنگام ریختن مربا داخل ظرف اگر قاشق شما خیس باشد بعد از مدتی مربا کپک می زند.

منبع: طرز تهیه مربای بالنگ

منتشر شده در خانه و خانواده

اولین باشید که نظر می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *